Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на minchopincho
Име:
Йордан Цонев

Възраст:
31

Пол:
мъж

Град:
Банско

Професия:
лекар

Интереси:
медицина

Статистика
Популярни постинги:
7

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
27
Последни постинги
 Може да не ви се вярва, но ще ви разкажа накратко за Вера и Виктор. Аз ,като техен комшия ги познава от десетина години ,защото тогава се заселиха в село Орешак. После се разбра от  хора, че тези двамата са били изгонени  от някакво село не си спомням точно, но беше в западната част на България за хулигански  прояви и кражби. Това са хора, които се правят , че обичат животните а те  са избрали този лесен  начин за препитание, защото набират средства то организации в защита на животните с които живеят. Вера и Виктор са изключително мързеливи хора , които живеят като цигани в голяма мизерия. Те не чистят не перат не за друго ,просто са рядко мързеливи и предпочитат мизерията, нямаха ток години наред. Не си плащаха сметките докато в един момент енергото им спря тога. Срещу тях живееше един турчин ,който почина и те се нанесоха в неговата къща . Ако някой не вярва може да го провери този случай. Животните живеят в пълна мизерия  лягат си в лайната, никои не чисти от тези двамата. За тях е най – важното   алкохола, който си купуват от Киро един техен комшия  ,който е единствения им приятел. Парите ,които им се дават от някаква организация а те са 1000 лева на месец  да купуват храна за животните . Те се хвалят на  комшиите , че ходят по ресторанти да ядът и пият а животните да чакат. Случвало се е да изядат някое прасе или коза и после разправят , че някой ги е откраднал.  Иначе се правят ,че са вегетарианци , не им вярвайте. До колкото знам от комшии са крали бали сено за животните, защото им изпиват парите за храна. На скоро излъгаха в медиите ,че са били бити от двама комшии,което е пълна лъжа. Вера се беше напила до козирката и падаше по земята . Това не и е за първи път. Никой не беше я докосвал с пръст. Искаше с тази постановка  да бъдат съжалителни хора  и подобни организации занимаващи се с гледане на изоставени животни за  да и помагат ,като и наливат пари в сметките от повече места за да могат на гърба на животните на си живеят живота.За това в момента се гледа дело срещу Вера за скалъпена лъжа от нейна страна . Скоро истината ще излезе на бял сват . Хора от вилната зона редовно им правят забележки да се пускат кучетата свободно  из района безстопанствено, защото родители  не смеят да си пуснат децата да играят. Кучетата са много на брой и за опасни във всеки един момент. Идват и от полицията по сигнали на техни  комшии,които се оплакват ,че си пускат животните в чуждите дворове и правят пакости.  Общо взето картинката е такава, струва ми се че скоро и от село Орешак ще бъдат изгонени заради отвратителното си поведение и не възможността да гледат животни.  Имам идна молба към хората които им дават пари. Моля  Ви не го правете , носете им храна на животните, защото парите отиват за всичко друго ,но не и за животните. Благодаря за разбирането.
Категория: Новини
Прочетен: 669 Коментари: 0 Гласове: 0
 Не мога разбера какво се случава в булсатком. Защо тези хора не си вършат задълженията. Два месеца им се моля да ми пуснат допълнителен приемник за което си плащам. Имам чувство ,че тази фирма се разпада, загнива,нещо става с неговото управление. Писал съм и до   Стара Загора, но никой не иска да ме чуе. Сумнява ме дали въобще има управление. Нормално ли е според вас да чакам  два месеса за втори приемник и не се знае колко месеца още трябва да чакам.Що за  безхаберие е това. Съжалявам затова , че преди време ме подведоха с тяхните лъжливи реклами в които няма нищо вярно. В началото цените бяха едни ,после си ги дигнаха тихумълком,три години ме лъжат за оптичен кабел и още нямам .Не дай се боже да спре нета, няма го по една седмица, не дават никаква информация за повредите , влоши ли се времето картината изчезва, абе само неприятности. Служителките са нагли не връщат ресто ,заяждат се, карат се. Обмислям да преключа с тях. Не правете моята грешка. Бягайте дълеч от тази измекярска фирма със сигурност ще съжалявате.
Категория: Новини
Прочетен: 601 Коментари: 0 Гласове: 0
 Админстраторчето, ти си бил много жалък бе нещастно копеле. Защо ми забранихте да пиша във вашия форум. Да ти отговоря ли,защото истината боли. Когато взех  да пиша каква ви е некадърна фирмата и как се криете ,като мишоци взе да ви боли. Да не говорим ,че не можете да дъдете одговор за честите ви проблеми,за некадърните ви техници и администратори. А да не говорим за колежките ви одговарящи на телефоните,които сте ги назначавали с конкурс по неграмотност.За лъжите и обещанията към вашите клиенти,които неизпълнявате и след години. За вашата измислена фирма с некадърно управление може да се напишат десетина тома за информация на новите ви клиенти,които са все по-малко и по-малко. Възмутен съм от вашите услуги и затова се отказах.
       Всеки ,който е прочел по-горе написаното трябва да знае , че много като мен ,които са писали истината за булсатком са били изгонени от тяхния форум.
Категория: Новини
Прочетен: 713 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.01.2015 14:17
 Тези измекяри от булсатком Варна ги мързи да си мръднат задниците  и да поработят малко ,налага се месеци наред да чакам да дойдат и да ми доставят допълнителен приемник. Каквито са работниците им такива са им шефовете.
Категория: Новини
Прочетен: 729 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.01.2015 09:54
 Какъв е срока за пускане на допълнителен приемник при положение ,че от няколко години съм ви абонат.
Категория: Новини
Прочетен: 641 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: minchopincho
Категория: Новини
Прочетен: 75417
Постинги: 40
Коментари: 17
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930