Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
1
Автор: minchopincho Категория: Новини
Прочетен: 75315 Постинги: 40 Коментари: 17
Постинги в блога
2 3  >  >>
 Може да не ви се вярва, но ще ви разкажа накратко за Вера и Виктор. Аз ,като техен комшия ги познава от десетина години ,защото тогава се заселиха в село Орешак. После се разбра от  хора, че тези двамата са били изгонени  от някакво село не си спомням точно, но беше в западната част на България за хулигански  прояви и кражби. Това са хора, които се правят , че обичат животните а те  са избрали този лесен  начин за препитание, защото набират средства то организации в защита на животните с които живеят. Вера и Виктор са изключително мързеливи хора , които живеят като цигани в голяма мизерия. Те не чистят не перат не за друго ,просто са рядко мързеливи и предпочитат мизерията, нямаха ток години наред. Не си плащаха сметките докато в един момент енергото им спря тога. Срещу тях живееше един турчин ,който почина и те се нанесоха в неговата къща . Ако някой не вярва може да го провери този случай. Животните живеят в пълна мизерия  лягат си в лайната, никои не чисти от тези двамата. За тях е най – важното   алкохола, който си купуват от Киро един техен комшия  ,който е единствения им приятел. Парите ,които им се дават от някаква организация а те са 1000 лева на месец  да купуват храна за животните . Те се хвалят на  комшиите , че ходят по ресторанти да ядът и пият а животните да чакат. Случвало се е да изядат някое прасе или коза и после разправят , че някой ги е откраднал.  Иначе се правят ,че са вегетарианци , не им вярвайте. До колкото знам от комшии са крали бали сено за животните, защото им изпиват парите за храна. На скоро излъгаха в медиите ,че са били бити от двама комшии,което е пълна лъжа. Вера се беше напила до козирката и падаше по земята . Това не и е за първи път. Никой не беше я докосвал с пръст. Искаше с тази постановка  да бъдат съжалителни хора  и подобни организации занимаващи се с гледане на изоставени животни за  да и помагат ,като и наливат пари в сметките от повече места за да могат на гърба на животните на си живеят живота.За това в момента се гледа дело срещу Вера за скалъпена лъжа от нейна страна . Скоро истината ще излезе на бял сват . Хора от вилната зона редовно им правят забележки да се пускат кучетата свободно  из района безстопанствено, защото родители  не смеят да си пуснат децата да играят. Кучетата са много на брой и за опасни във всеки един момент. Идват и от полицията по сигнали на техни  комшии,които се оплакват ,че си пускат животните в чуждите дворове и правят пакости.  Общо взето картинката е такава, струва ми се че скоро и от село Орешак ще бъдат изгонени заради отвратителното си поведение и не възможността да гледат животни.  Имам идна молба към хората които им дават пари. Моля  Ви не го правете , носете им храна на животните, защото парите отиват за всичко друго ,но не и за животните. Благодаря за разбирането.
Категория: Новини
Прочетен: 666 Коментари: 0 Гласове: 0
 Не мога разбера какво се случава в булсатком. Защо тези хора не си вършат задълженията. Два месеца им се моля да ми пуснат допълнителен приемник за което си плащам. Имам чувство ,че тази фирма се разпада, загнива,нещо става с неговото управление. Писал съм и до   Стара Загора, но никой не иска да ме чуе. Сумнява ме дали въобще има управление. Нормално ли е според вас да чакам  два месеса за втори приемник и не се знае колко месеца още трябва да чакам.Що за  безхаберие е това. Съжалявам затова , че преди време ме подведоха с тяхните лъжливи реклами в които няма нищо вярно. В началото цените бяха едни ,после си ги дигнаха тихумълком,три години ме лъжат за оптичен кабел и още нямам .Не дай се боже да спре нета, няма го по една седмица, не дават никаква информация за повредите , влоши ли се времето картината изчезва, абе само неприятности. Служителките са нагли не връщат ресто ,заяждат се, карат се. Обмислям да преключа с тях. Не правете моята грешка. Бягайте дълеч от тази измекярска фирма със сигурност ще съжалявате.
Категория: Новини
Прочетен: 599 Коментари: 0 Гласове: 0
 Админстраторчето, ти си бил много жалък бе нещастно копеле. Защо ми забранихте да пиша във вашия форум. Да ти отговоря ли,защото истината боли. Когато взех  да пиша каква ви е некадърна фирмата и как се криете ,като мишоци взе да ви боли. Да не говорим ,че не можете да дъдете одговор за честите ви проблеми,за некадърните ви техници и администратори. А да не говорим за колежките ви одговарящи на телефоните,които сте ги назначавали с конкурс по неграмотност.За лъжите и обещанията към вашите клиенти,които неизпълнявате и след години. За вашата измислена фирма с некадърно управление може да се напишат десетина тома за информация на новите ви клиенти,които са все по-малко и по-малко. Възмутен съм от вашите услуги и затова се отказах.
       Всеки ,който е прочел по-горе написаното трябва да знае , че много като мен ,които са писали истината за булсатком са били изгонени от тяхния форум.
Категория: Новини
Прочетен: 711 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.01.2015 14:17
 Тези измекяри от булсатком Варна ги мързи да си мръднат задниците  и да поработят малко ,налага се месеци наред да чакам да дойдат и да ми доставят допълнителен приемник. Каквито са работниците им такива са им шефовете.
Категория: Новини
Прочетен: 727 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.01.2015 09:54
 Какъв е срока за пускане на допълнителен приемник при положение ,че от няколко години съм ви абонат.
Категория: Новини
Прочетен: 639 Коментари: 0 Гласове: 0
Здравейте, от  Варна съм и това което пиша се отнася за булсатком намиращ се в Билата на колхозния пазар. Не веднъж съм имал проблеми с тази измислена фирма булсатком. От три  години съм клиент на това измислено здружение, за което не веднъж съм писал.Имам три приемника в домът си и решихме края на 2014 година да сложим четвърти. Отидох в офиса на булсатком в по горе посочения от мен адрес за да подам заявка. Момичето ми отговори, че услугата ще се забави и трябва да почакам един месец. Казах , че няма проблеми и съм съгласен. На следващата година след изтичане на времето посочено от тях ,за което ми бяха обещали. Отново посетих същия офис на булсатком. Същото момиче ми каза, че скоро няма да стане . Попитах я защо лъже клиентите за изпълнимия срок. Това е непочтено, отговорих и аз. А тя ми се оправдава , че в момента имали много работа и  работили по заявки 6-7 месеца назад. Казах и че това е техен вътрешен проблем,който не трябва да се отразява на услугата към клиента.  Не можело така ми отговори служителката и трябвало да си изчакам времето от (6-7 месеца) При това напуснах   офиса на булсатком  много възмутен и недоумявам как е възможно това . Обеден съм , че такава фирма няма по света няма ,която да те кара да чакаш 6-7 месеца за да ти прекарат допълнителен приемник в случай, че от три години си им техен абонат.Чудя се как може управата на булсатком да го търпи това нечувано и не професионално отношение към клиентите си. Не знам в кой век живеят и за какви се мислят ,оставям на вас да се замислите трябва  ли да им ставате клиенти. Мошенници
Категория: Новини
Прочетен: 4824 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 26.01.2015 11:09
Здравейте, от  Варна съм и това което пиша се отнася за булсатком намиращ се в Билата на колхозния пазар. Не веднъж съм имал проблеми с тази измислена фирма булсатком. От три  години съм клиент на това измислено здружение, за което не веднъж съм писал.Имам три приемника в домът си и решихме края на 2014 година да сложим четвърти. Отидох в офиса на булсатком в по горе посочения от мен адрес за да подам заявка. Момичето ми отговори, че услугата ще се забави и трябва да почакам един месец. Казах , че няма проблеми и съм съгласен. На следващата година след изтичане на времето посочено от тях ,за което ми бяха обещали. Отново посетих същия офис на булсатком. Същото момиче ми каза, че скоро няма да стане . Попитах я защо лъже клиентите за изпълнимия срок. Това е непочтено, отговорих и аз. А тя ми се оправдава , че в момента имали много работа и  работили по заявки 6-7 месеца назад. Казах и че това е техен вътрешен проблем,който не трябва да се отразява на услугата към клиента.  Не можело така ми отговори служителката и трябвало да си изчакам времето от (6-7 месеца) При това напуснах   офиса на булсатком  много възмутен и недоумявам как е възможно това . Обеден съм , че такава фирма няма по света няма ,която да те кара да чакаш 6-7 месеца за да ти прекарат допълнителен приемник в случай, че от три години си им техен абонат.Чудя се как може управата на булсатком да го търпи това нечувано и не професионално отношение към клиентите си. Не знам в кой век живеят и за какви се мислят ,оставям на вас да се замислите трябва  ли да им ставате клиенти.
Категория: Новини
Прочетен: 3557 Коментари: 0 Гласове: 0
20.01.2015 14:50 - булсатком
 В булсатком има престъпници,които работят във  фирмата. Когато станете техен
абонат те идват да ви инсталират антената и приемниците, оглеждат апартамента какво има за крадене и какви цености имате. След седмица две вече сте обрани. Това се случи с мен и с други познати. Не може да го докажете , защото действат професионално.Най-малкото което ви взимат е плоския ви телевизор и някои цени вещи
Категория: Новини
Прочетен: 711 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 20.01.2015 14:59
 Ало уравата на булсатком четете ли какво става с вашата скапана фирма. Не знам как е в другите градове ,но във Варна ще ви разкажат играта вашите служители и техници. Всичките са го ударили през просото. От три години съм ви клиент и се чудя какво правя още тук във вашата скапана фирма. То не бяха проблеми и простотйи, лъжи, наглост и безхаберие. Просто не ми се говори всичко го пише в нета. Проучвам пазара и се махам от булсатком ,най-некадърната тв. фирма и какво ли още не .     
Категория: Новини
Прочетен: 840 Коментари: 0 Гласове: 1
 За пореден път оставам възмутен от булсатком Варна офиса в Билата до пазара. На тези нехранимайковци  им плащам за три телевизора. Дойде време да ги помоля да ми пуснат четвърти приемник,. Казаха ми  , че се чака един месец , приех. След един месец отивам в офиса да ги питам  какво става с моята поръчка . Отговориха ми , че трябва да чакам от 3-4 месеца , което много ме възмути от това , че се подиграват с клиентите си . Не мога да разбера толкова ли е трудно да пуснат допълнителен кабел в домът ми при положение , че на чинията има  един свободен изход. Що за идиоти са  тези от булсатком или  просто са мързели и не им се работи. Ако съм техен работодател ще ги уволня без да се замисля. Всеки месец им плащам над 30 лева и не желаят да ми вземат парите  за прекарването на още един приемник. Решил съм да ги сменя с друг доставчик в момента проучвам другите доставчици. Няма да продължа да работя с това некадърно племе булсатком. 
Категория: Новини
Прочетен: 1089 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 21.01.2015 15:26
 Днес 17.12.2014 останах възмутен от веригата ОМВ Варна до автогарата. От години зареждам на тази бензиностанция по 30-40 лева. Днес заредих до горе  понеже трябваше да пътувам до Банско и какво мислите. На колонката показваше ,че съм заредил 65 литра гориво . Резервоара ми е 62 литра вместимост по технически паспорт. Резервата ми още не беше светнала, имах в резервоара най-малко  7 литра гориво. Според ОМВ моят резервоар е около 72 литра-мошеници. Ходих при управителя на бензиностанцията да му искам обеснение, защо се получава така а той вдига рамене и ми отговаря, че това е положението и , че не си знам колко ми е резервоара. Не мога да разбера докога държавата ще позволява на тези мошеници да си правят гавра с народа. Не стига,че ни лъжат с количеството ,лъжат ни и с качеството. Излиза,че в България горивата са над 3 лева за литър.
Категория: Новини
Прочетен: 1130 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 18.12.2014 10:46
 Днес 17.12.2014.Искам да искажа разочерованието си от ОМВ в град Варна до автогарата.Години наред съм вярвал и зареждал по 30 - 40 лева от ОМВ до като вчера си напълних резервоара до горе,тъй като трябваше да пътувам до Банско. И какво мислите колата ми побира 62 литра по каталог. А мошениците ми вкараха 65 литра. В резервоара имах най-малко 7 литра,тъй като резервата ми не беше светнала а имам и звукова сигнализация. Говорих с управителя на фирмата ,той вдига рамене и каза ,че нищо не може да направи.Питам се до кога  тази държава ще позволява на тези мошеници да ни мамят. Явно глобите или са малки или нищо не им правят. Омръзна ми от селски тарикати.
Категория: Новини
Прочетен: 741 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 18.12.2014 09:33
 Всяка година получавам от НАП сума ,която трябва да заплатя а реално не дължа. Писна ми да ходя и да се занимавам всяка годона с некадърници, които не могат да работят с компютри .Всяка година им доказвам , че  не дължа никакви пари. Налага се да обърна цялата къща за да си намеря белешките с които съм плащал минали години .Времето, което трябва да осъствам от работа, главоболието ,неодобството, което ми причиняват за това ли заслужавам..Празноглавите бюрократи проверяват в компютъра установяват че грешката е при тях убеждават ме , че това повече няма да се случи ,но въпреки това през следващата година отново получавам писмо от НАП нови такси, нови лихви и отново  отивам да се разправям с некадърната институция НАП .Кога най- после тази държавна администрация ще вземе да назначи кадърни хора а не празни тикви ,които не подлежат на обучение камо ли да извършват някаква административна дейност. Кога най -после този държавен бардак ще престане да тормози хората, тези които им даваме заплати. Тази година отново получавам за трети път още по голяма сума от миналогодишната ,питам се до кога тапанарщината ще работи в НАП. Имам чувство,че там ги приемат с конкурс за неграмотност а може би е така. До кога???
Категория: Новини
Прочетен: 644 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 17.12.2014 19:11
  Павеле за нищо не ставаш ,освен един самохвалко, лъжец и мошеник който е заемал места без да ги заслужава(хайде да не ти припомням) в тебе не виждам нищо друго. Така и не можа да се научиш постоянно се блъскаш заради аматьорското си каране , да не говорим държането ти пред хората. Всичко за теб е само реклама благодарение на наглия ти баща, който лижеше задника на кмета. Заради него много пилоти си прекратиха спортната кариера, заради неговата нечестност. Да не говорим , че преди състезания съм го чувал да казва на другите пилоти които им е дал картиг да карат зад теб ,защото много добре знаеш , че в твоя измекярски клас ,който караш няма желаещи . В това се кълна ,че е така. Може веднъж да съм го чул ,но е вярно.За да си пилот първо трябва да имаш култура на каране.Второ да имаш талант. И трето. Да уважаваш останалите на пистата.При теб това липсва. Ти си едно малко педерасче до когото стои един по-голям педераст (баща ти)
Категория: Новини
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 23.11.2014 16:51
 Павеле за нищо не ставаш ,освен един самохвалко, лъжец и мошеник който е заемал места без да ги заслужава(хайде да не ти припомням) в тебе не виждам нищо друго. Така и не можа да се научиш постоянно се блъскаш заради аматьорското си каране , да не говорим държането ти пред хората. Всичко за теб е само реклама благодарение на наглия ти баща, който лижеше задника на кмета. Заради него много пилоти си прекратиха спортната кариера, заради неговата нечестност. Да не говорим , че преди състезания съм го чувал да казва на другите пилоти които им е дал картиг да карат зад теб ,защото много добре знаеш , че в твоя измекярски клас ,който караш няма желаещи . В това се кълна ,че е така. Може веднъж да съм го чул ,но е вярно.За да си пилот първо трябва да имаш култура на каране.Второ да имаш талант. И трето. Да уважаваш останалите на пистата.При теб това липсва. Ти си едно малко педерасче до когото стои един по-голям педераст (баща ти)
Категория: Новини
Прочетен: 829 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 23.11.2014 16:51
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: minchopincho
Категория: Новини
Прочетен: 75315
Постинги: 40
Коментари: 17
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031